LUISTER SUP


vindt jouw luisterend oor


 

 

Vertel je verhaal  en ervaar rust en een nieuwe energie .

 

Het vinden van een luisterend oor tijdens een rustgevende wandeling of terwijl je zachtjes  met je SUP op het water drijft, kan een ware verademing zijn en kan je innerlijke rust brengen.

Het delen van je verhaal, je zorgen en wat je bezighoudt met iemand die geen oordeel velt, kan ongelooflijk bevrijdend  werken en biedt een unieke kans op verlichting en  een nieuw perspectief.

het is een moment waarop je je gedachten en gevoelens vrij kunt uiten, wetende dat er iemand is die gewoon naar je  luistert.

Misschien maakt jouw verhaal je somber of bij tijd en wijle depressief. Misschien voel je je eenzaam en heb je niet iemand waar je gemakkelijk je verhaal aan kunt vertellen.

Misschien heb je genoeg familie en vrienden, maar wil je hen liever geen deelgenoot maken van je twijfels en je zorgen. Dan kan het fijn zijn hier met iemand over te praten waar je geen voorgeschiedenis mee hebt, iemand die bedreven is in luisteren.

 Je verhaal vertellen kan  helpen om stress te verlichten en een gevoel van balans te brengen in je drukke leven.

 Buiten zijn in de natuur  kalmeert  je geest en opent je hart, waardoor de woorden makkelijk komen. Het is een prettige manier om ontspanning te vinden en vaak kan het vertellen van je verhaal aan een onbekende , een stap zijn  naar innerlijke vrede en begrip.

 

Jouw verhaal is het uitgangspunt. Ik luister naar je en hoor je .

 

Luister SUP gaat altijd in prive verband  en duurt een  uur.

jij mag kiezen voor heerlijk dobberen op het water of een wandeling in het bos.

De prijs voor Luister SUP is euro 40,-